loading

În luna august te așteptăm cu o ofertă specială pentru modelul Astra K.

Fă un test drive cu Astra ca să beneficiezi de extra reducere de pana la 6.037 EURO  la modelul comandat.  Testează ACUM și primești extra reducere + garanție extinsă! Vino în showroom-ul Opel de la Casa Auto și întreabă despre promoția Astra K sau sună la Numarul Unic de Contact: 0232 933 pentru programare la test drive.

ASTRA K

Autovehiculul Astra este special conceput pentru ca tu să te simți în largul tău. Interiorul premium se înscrie practic într-o nouă categorie în clasa de autovehicule compacte.

Linii dinamice, aspect atletic și curbura uimitoare a „acoperișului plutitor” – designul modelului Astra surprinde potențialul său dinamic. 

Suspensia cu braț Watt a Astra garantează manevrabilitate sigură, fără efort. Per total, o călătorie de nivel superior.

NOUA GENERAȚIE DE MOTOARE INSUFLĂ ENERGIE.Sportive, stabile și rapide. Tehnologiile ECOTEC® reduc consumul și nivelul emisiilor. Iar Sistemul de asistență pentru șofer ECOTEC® te ajută să conduci cu eficiență maximă.

Astra oferă o gamă de transmisii pe gustul fiecăruia. Alege dintre transmisiile manuale cu 5 sau 6 trepte sau o transmisie automată cu 6 trepte.

Showroom-ul Opel de la Casa Auto este  situat la intrarea în Lețcani, pe stânga, cum vii din Iași. Consultanții noștri de vânzări sunt pregătiți să vă ofere toate detaliile despre această ofertă specială și vă așteaptă conform următorului program: L-V: 8:00-18:00, S: 8:00-14:00.

 
Diana Lateș
Diana Lateș
Consultant Vânzări
Sebastian Ancuța
Consultant Vânzări
Răzvan Pătrașcu
Consultant Vânzări
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================