loading

Profită de oferta specială la autovehiculele Comerciale OPEL: AVANTAJ CLIENT de până la 7.521 EURO + 4 LUNI DE GRAȚIE la plata ratelor*.

Până pe 31 mai 2020, avem oferte speciale la toată gama de vehicule comerciale Opel cu livrare imediată, din stoc. Descoperă cel mai modern portofoliu de autovehicule comerciale de pe piață și felurile surprinzătoare în care noile noastre modele pot ajuta să îți crești afacerea. Gama de vehicule comerciale Opel te provoacă: Ia-ți masină germană acum și plătesti peste 4 luni!

Fă cunostință cu Combo Life, prietenul familiei tale, cu mult spațiu pentru locurile copiilor și pentru bagaje, perfect pentru viața activă modernă și cu Combo Cargo, partenerul tău de afaceri mult-așteptat, capabil să transporte până la 4,4 m3, cu o lungime maximă de încărcare de 3440 mm impresionantă.
AVANTAJ CLIENT COMBO CARGO - 3.932 euro cu tva. VEZI OFERTA

 

Modelul Opel Movano este vedeta segmentului de furgoane. Impresionează cu o postură lată, pasajele roților pronunțate și eleganța generală, uși cu deschidere amplă, o gamă diversă de variante, ampatamente, înălțimi și mase de încărcare precum si design inteligent, performanțe excelente și economie.  
AVANTAJ CLIENT MOVANO - 6.095 euro cu tva. 
VEZI OFERTA

 

Noul Opel Vivaro este gata și este mai practic, mai eficient și mai atrăgător ca niciodată. Redefinește fiabilitatea, economia de carburant și capacitatea de încărcare. Mai multă putere, mai mult spațiu de încărcare, confort sporit pentru echipa și conectivitate revoluționară. 
AVANTAJ CLIENT VIVARO -  7.521 euro cu tva. VEZI OFERTA

 
Toate acestea vin acum cu o oferta financiara de nerefuzat. 4 luni de gratie la achizitionarea prin Impuls Leasing este ragazul de care are fiecare afacere nevoie pentru a face achizitia deja profitabila in momentul in care incepi sa platesti pentru ea. Cu alte cuvinte, o oferta prin care noul membru al echipei tale isi plateste singur ratele la banca.

Gama de vehicule comerciale Opel te provoacă: Ia-ți mașină germană acum și să platești peste 4 luni! O oferta de nerefuzat pentru business-ul tau. Oferta este valabila prin Impuls Leasing RO IFN SA. Cele 4 luni de grație la plata ratelor se acorda la inceputul contractului de leasing.

*Ofertă supusă unor termene și condiții, dedicată persoanelor juridice valabilă până la 30.04.2020

Pentru solicitare ofertă contactați dealerul Opel - Casa Auto la 0232 933,  www.opelcasaauto.ro, fb/opeliasi.ro sau luati legătura direct cu Adrian Timofte - Manager Vânzări.

Adrian Timofte
Manager Vânzări
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================