loading

În luna martie te așteptăm cu prețuri de primăvară la câteva dintre modele noastre, începând cu gama de SUV-uri Opel și terminând cu autovehiculele comerciale. Pentru modelele de mai jos oferim reduceri consistente, care pleacă de la 2300 euro și ajung până la 7.700 euro.

Vino în showroom-ul Opel de la Casa Auto și întreabă despre modelele aflate în campanie de destocaj sau sună la Numarul Unic de Contact: 0232 933.


GRANDLAND X


Cu un design atletic, tehnologie de ultima generatie si controlul tractiunii IntelliGrip pentru aderenta maxima indifferent de conditii si suprafete, cel mai nou SUV Opel te va purta intotdeauna intr-o calatorie dinamica si confortabila. 

 • Grandland X la 28.179 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 7.069 EURO
 • Grandland X la 26.061 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 7013 EURO
 • Grandland X la 28.000 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 7468 EURO

MOKKA X

SUV-ul perfect pentru oras, teren accidentat sau dificil, Mokka X are un design compact si tractiune integral, fiind modelul multifunctional prin definitie.

 • Mokka X la 19.397 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 6.541 EURO
 • Mokka X la 15.232 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 4.902 EURO
INSIGNIA

Design fastback de referință, contururi în stil coupé, linii precise și elegante: combinația dintre un aspect sportiv și un caracter aerodinamic de excepție.Oferă spațiu pentru oameni și încărcături de toate dimensiunile. Dimensiunile mari ale părții din spate și portbagajul de 490 l fac orice călătorie plăcută pentru șofer și pasageri.

 • Insignia la 23.205 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 7.704 EURO
CORSA

Interiorul complet reproiectat oferă materiale de lux în forme frumos sculptate. Liniile orizontale lungi sporesc senzația de spațiu. Corsa îți atrage atenția prin forme unice și design atrăgător. Iar după ce ai încercat interiorul rafinat, nu vei mai dori să cobori. Optimizează-ți modelul Corsa cu o gamă largă de culori ale caroseriei și opțiuni de interior. Materialele textile premium, suprafețele fine sau pielea naturală dau o senzație specială.

 • Corsa la 10.472 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 2.297 EURO
ASTRA

Bine ai venit la postul de conducere orientat către șofer, cu un nivel ridicat de ergonomie. Bucură-te de o ambianță premium cu materiale de calitate și o execuție de excepție. Alură sinuoasă, proporții clasice și postură robustă, combinate în mod atrăgător.Motoare diesel, pe benzină sau GPL, de la 81 kW (110 CP) la 103 kW (140 CP). Transmisie manuală cu 6 trepte, precum și transmisia automată cu 6 trepte cu funcționare uniformă.

 • Astra la 12.852 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 5.211 EURO
 • Astra la 13.090 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 5.294 EURO
VIVARO

Proiectat pentru a atrage atenția cu ajutorul imaginii concentrate ferm pe utilitate elegantă. Fiabilitatea este inclusă de la început, însă din punct de vedere stilistic noul Vivaro îşi arată natura robustă cu ajutorul posturii late, stabile. Confortul în timpul călătoriilor lungi și vizibilitatea bună sunt asigurate de profilul înălțat al cabinei, acoperișul înălțat și suprafețele adânci din sticlă. Stilul unic și vizibilul nivel înalt al calităţii, în special în combinație cu emblema ecoFLEX, transmit un mesaj puternic despre tine și compania ta. Există suficient spațiu plan pentru inscripționări. Noul Opel Vivaro este cartea de vizită ideală.
 • Vivaro la 21.301 EURO (TVA inclus)
  Avantaj client - 7.368 EURO

Showroom-ul Opel de la Casa Auto este  situat la intrarea în Lețcani, pe stânga, cum vii din Iași. Consultanții noștri de vânzări sunt pregatiți să vă ofere toate detaliile despre aceasta ofertă specială și vă așteaptă conform următorului program: L-V: 8:00-18:00, S: 8:00-14:00.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================