loading
  • Capitala va găzdui pe 26 octombrie finala Campionatului de Super Rally
  • Opel Insignia și Grandland X vor asigura securitatea traseului

Grilă de start spectaculoasă la Trofeul Unicredit Leasing powered by OpelBucurești. Piloți din topul clasamentelor de super rally se reunesc sâmbătă, 26 octombrie, la București pentru etapa finală a Campionatului Național de Super Rally care va avea loc pe un traseu special amenajat în zona Parcului Herăstrău, pe șoseaua Kiseleff. Accesul publicului este gratuit.

După un sezon plin de suspans, caravana Super Rally ajunge în capitală pentru un eveniment special, Trofeul Unicredit Leasing powered by Opel.

Finala de la București are un nou traseu, cu un grad de dificultate mai ridicat față de cel ales în 2018 și o grilă de start spectaculoasă. Pe lângă piloți renumiți precum Titi Aur, Bogdan Marișca, Mihai Leu, Costel Cășuneanu, Costi Stratnic sau Dani Oțil, etapa de Super Rally de la București are și un invitat special, austriacul Manfred Stohl, fost campion mondial de raliuri, care va concura de această dată pe o mașină electrică.

Competiția va debuta sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 8:30, atunci când sunt programate manșele de calificări. Finala se va desfășura între orele 15:00 și 18:00.

Jurnaliștii interesați de eveniment vor putea obține acreditarea completând formularul disponibil pe pagina de Facebook a Campionatuui Național de Super Rally: https://www.facebook.com/cnsuperrally/. După completare, acesta trebuie trimis la adresa de email: contact@romaniasuperrally.ro.

Securitatea traseului va fi asigurată de marca germană Opel, marcă recunoscută pentru democratizarea tehnologiilor de top în materie de siguranță.

Pe lângă modelele Insignia și Grandland X care vor fi pe traseu, publicul va putea admira întreaga gamă Opel în zona expozițională a evenimentului.  

Opel România este partener oficial pentru toate etapele Campionatului Național de Super Rally.

Aceasta nu este singura competiție automobilistică susținută de Opel, marca din Russelsheim a fost pentru al patrulea an consecutiv partenerul principal al etapei Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Brașov, Trofeul Opel.

Sus pagina