loading
  • Micul” Opel asigură de mai multe decenii mobilitatea pentru milioane de oameni
  • Cu noul Corsa, tehnologia este accesibilă tuturor
  • A șasea generație include și o versiune complet electrică

Rüsselsheim.  Tehnician, curier sau CEO – mai multe categorii de persoane conduc autovehicule de firmă. Dar care este cel mai bun? Auto Bild a adresat această întrebare și cititorii revistei au răspuns: noul Opel Corsa. „Micul” model german a fost votat „Company Car Of The Year” în categoria autovehiculelor de mici dimensiuni. Acesta este primul premiu acordat de presă celei de-a șasea generații a modelului Corsa care a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt în septembrie.

„Ca și Astra, Corsa a fost dintotdeauna unul dintre cele mai importante modele ale noastre”, a declarat Harald Hamprecht, Vicepreședintele departamentului de comunicare din cadrul Opel. „De 120 de ani, Opel promovează mobilitatea pentru un public cât mai larg. Facem tehnologiile revoluționare accesibile pentru toată lumea. Acesta este moto-ul nostru, reflectat de noul Corsa, iar clienții noștri apreciază acest lucru.”

Un autovehicul pentru milioane de oameni, din 1982

În funcție de versiune, modelul Opel Corsa (care a obținut 22% dintre voturile pentru „Company Car Of The Year”) este ideal pentru persoane singure cupluri sau familii, dar și ca autovehicul de firmă. Circa 14 milioane de unități produse în 37 de ani dovedesc acest lucru. Corsa s-a alăturat gamei în 1982. Corsa A, conceput inițial pentru clienții ce cumpără pentru prima dată un autovehicul și cei cu un buget redus, a devenit foarte popular, fiind vândut în 3,1 milioane de unități până în 1993. A șasea generație a modelului Corsa practic, elegant și dinamic a fost prezentată în premieră la Salonul Auto Internațional (IAA) de la Frankfurt în septembrie 2019. Tot în premieră, modelul va fi disponibil și într-o versiune complet electrică. Corsa-e este echipat ideal pentru viitor, dar și pentru călătoriile zilnice.

Cititorii revistei Auto Bild au ales autovehiculul de firmă al anului pentru a doua oară. Aceștia au ales autovehicule din șapte categorii, de la cele de mici dimensiuni și compacte până la automobile de lux și plug-in hibrid.

Sus pagina