loading
  • Noul Corsa concurează pentru premiul „Cele mai bune achiziții din Europa”
  • Practic, elegant și dinamic, noul Corsa este ideal pentru persoane singure, cupluri și familii
  • A șasea generație a modelului Corsa include și o versiune complet electrică

Noul Opel Corsa a intrat în finala AUTOBEST 2020Rüsselsheim. Noul Opel Corsa este unul dintre finaliștii AUTOBEST 2020. Ajungând în finală, micul autovehicul german este unul dintre cei cinci concurenți puternici care se luptă pentru marele premiu, alături de Nissan Juke, Peugeot 208, Renault Clio și Skoda Kamiq. Câştigătorul va fi anunţat la mijlocul lunii decembrie.

A șasea generație a modelului Opel Corsa practic, elegant și dinamic a fost prezentată în premieră la Salonul Auto Internațional (IAA) de la Frankfurt în septembrie 2019. Tot în premieră, modelul va fi disponibil și într-o versiune complet electrică.

Un juriu format din jurnaliști din 31 de țări europene testează noile modele eligibile pentru mult-râvnitul premiu AUTOBEST. Câștigătorul va fi desemnat „Cea mai bună achiziție din Europa 2020”.

Pentru a câștiga premiul AUTOBEST, un autovehicul trebuie să reprezinte cea mai bună ofertă pentru majoritatea clienților din Europa. Cele mai importante criterii din procesul de votare sunt preţul, reţeaua de service, distribuţia pieselor de schimb şi versatilitatea. Designul și tehnologiile noi sunt, de asemenea, factori decisivi.

Sus pagina